Lindys Pro Football (US)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Lindys Pro Football tidning

Lindys Pro Football (US) är en omfattande publikation som erbjuder en djupgående titt på allt som rör amerikansk fotboll. Denna tidning är en oumbärlig källa för alla fotbollsfans, fylld med laguppställningar, spelscheman och information om spelare och lag. Med över 200 sidor av högkvalitativt innehåll1, ger Lindys Pro Football en detaljerad översikt av NFL:s nuvarande tillstånd och de mest diskuterade ämnena inom ligan.

Tidningens innehåll

Varje nummer av Lindys Pro Football levererar noggranna analyser och prognoser, actionfyllda bilder, individuell och lagstatistik för både NFC och AFC, draftanalys, lagrankningar och mycket mer. Läsarna får också exklusiva insikter från experter och en djupdykning i de mest lovande nykomlingarna inom sporten.

Prenumerationer & Lösnummer

För den som vill ha en fördjupad förståelse av amerikansk fotboll och dess spelare, och som vill hålla sig uppdaterad med de senaste trenderna och analyserna, är Lindys Pro Football (US) en ovärderlig källa till information. Prenumerera nu eller ge bort en prenumeration till någon som är passionerad av amerikansk fotboll.

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 2
Förlag: Mediafy Magazines AB


500 tecken kvar